Labyrintlopen

Een labyrint is een oeroud symbool, dat je kunt gebruiken voor meditatie in beweging. Ik denk wel eens dat het een oerstructuur aanbiedt, dat het lichaam op een heel basaal niveau herkent. Alsof de structuren, die je zelf in je leven hebt opgebouwd, zich daarin omvat weten en zich kunnen ontspannen. Waardoor je de ondersteuning van je eígen patronen makkelijker gaat herkennen. Alsof de weg zelf de draad van Ariadne wordt, waarlangs je DE weg terugvindt.

Wat betekent dat praktisch?

De Ontdekking organiseert in de zomer (die begint voor De Ontdekking in mei)  labyrintlopen op het strand bij de strandafgang van de reddingsbrigade. Het labyrint wordt met de aanwezigen getekend en daarna gelopen. Kosten: €10,-  met nagesprek maar exclusief de eventueel te nuttigen thee of koffie.

Buiten de mooiweermaanden ben ik makkelijk te verleiden tot het maken van individuele labyrinten óf met een te voren gevormde groep. Erg leuk als ritueel bij bezinningsmomenten, zoals de start van de pensioengerechtigde leeftijd, het vieren van een kroonjaar, het voorbereiden op een huwelijk of scheiding.  Of voor andere kwesties waar je liever in gaat bewegen dan over gaat praten… (Kosten: €55,-)

Als je automatisch op de hoogte gehouden wilt worden of het labyrintlopen doorgaat in de mooiweermaanden, meld je dan aan in de Facebookgroep of teken in voor de nieuwsbrief:

Inschrijven nieuwsbrief
labyrinten

* indicates required

Deze gegevens worden door De Ontdekking alleen maar gebruikt om je een nieuwsbrief over labyrintlopen te sturen. In elke nieuwsbrief zit ook een link om je weer af te melden, mocht het je allemaal te veel worden.

Een nieuwe vertaling van relaties en wat die met zich meebrengen.